Saltar al contingut principal

Puc imprimir i adaptar els recursos d'aprenentatge d'OctoStudio a les meves classes, tallers i altres programes educacionals?

Sí, podeu usar i adaptar la Guia de Referència d'OctoStudio i altres recursos d'aprenentatge de l'app i la web d'OctoStudio, sota la llicència Creative Commons Atribució Compartir amb iguals.

Us demanem que doneu el següent crèdit: "OctoStudio va ser creat pel grup Lifelong Kindergarten al MIT Media Lab. Per saber-ne més, visiteu octostudio.org".

El logo d'OctoStudio i la mascota no estan incloses a la llicència.

T'ha resultat útil aquest article?

Genial!

Gràcies pels teus comentaris

Sentim que no t'hàgim pogut ajudar

Gràcies pels teus comentaris

Explica'ns com podem millorar aquest article!

Selecciona almenys un dels motius
La verificació de CAPTCHA és obligatòria.

Comentaris enviats

T'agraïm el teu esforç i intentarem arreglar l'article